Floortje Ecosystem
Esweg 19A
7688 RA Daarle

Banken, tafels en picknicksets

Serie Park

Het assortiment 'Park' bestaat uit een parkbank met leuning, parkbank zonder leuning en een parktafel.

De parkbank met leuning wordt opgebouwd uit 2 bankvoeten, met daarop een zitvlak en rugleuning gemonteerd. Het zitvlak bestaat uit 3 planken en de rugleuning uit 2 planken.

De parkbank zonder leuning wordt opgebouwd uit 2 bankvoeten, met daarop een zitvlak bestaande uit 3 planken.

De parktafel bestaat uit 2 tafelvoeten, onderling verbonden met een balkje en 5 planken. Van nature heeft het materiaal een grijze kleur in verschillende nuances. Een oppervlakte kleuring is mogelijk aan de hand van het kleuren pallet.

De tafel of bank kan tevens verankerd worden in de grond door middel van trapezium vormige verankeringsvoeten van 18 kg. uit gerecycled kunststof. De voetsteunen zijn voorgeboord.

Serie Woud

Het assortiment 'Woud' bestaat uit een woudbank met leuning, een woudbank zonder leuning en een woudtafel.

Dankzij dikkere planken is deze serie onverwoestbaar. Scholen, openbare parken etc. maken hier dankbaar gebruik van.

De Woudbank met leuning bestaat uit 2 bankvoeten met daarop een zitvlak en een rugleuning gemonteerd. Het zitvlak bestaat uit 2 planken en de rugleuning uit 1 plank.

De Woudbank zonder leuning bestaat uit 2 bankvoeten met daarop een zitvlak. Het zitvlak bestaat uit 2 planken.

De Woudtafel bestaat uit 2 tafelvoeten, onderling verbonden door een balkje en 4 planken. Van nature heeft het materiaal een grijze kleur in verschillende nuances. Een oppervlakte kleuring is mogelijk aan de hand van het kleuren pallet.

De tafel of bank kan tevens verankerd worden in de grond door middel van trapezium vormige verankeringsvoeten van 18 kg. uit gerecycled kunststof. De voetsteunen zijn voorgeboord.

Serie Picknick

Het assortiment 'Picknick' bestaat uit een standaard picknickset, een aangepaste versie voor rolstoelgebruikers en een kinderpicknickset.

De standaard picknickset bestaat uit 4 planken op de tafel en 2 planken op de zit. De picknickset onderscheidt zich door haar goede toegankelijkheid.

Op aanvraag is de picknickset ook verkrijgbaar met planken uit de serie 'Woud'.

De kinderpicknickset bestaat uit 3 planken op de tafel en 1 plank op de zit. Deze picknickset is zeer geschikt voor de kleinsten van de schoolgaande jeugd.

De picknickset kan verankerd worden op 2 manieren, ofwel men gebruikt de verankeringsvoeten, of men kiest voor de verlengde poten.

Serie K

Onder de noemer esthetiek en duurzaamheid is de 'K' bank de eerste stap naar een origineel design in het onderdeel straatmeubilair.

De 'K' bank bestaat uit naast elkaar geplaatste lamellen die zitting vormen. De ruimte tussen de lamellen is dezelfde als de dikte van de lamellen. Afhankelijk van hoe men de bank bekijkt, krijgt zij een open of gesloten karakter.

Flexibiliteit
De lamellen structuur is de basis voor de modulariteit van dit concept.

Van stoel tot bank, rond een boom, in slangvorm of als tweelingbank; het aantal combinaties is eindeloos.

Design, afvalverwerking en zitcomfort gaan wel degelijk samen in dit concept. De 'K' bank zit comfortabeler dan de meeste klassieke banken. Ook is deze bank zeer vandalismebestendig.


Bekijk voor meer informatie onze productcatalogus.
D u u r z a a m    O n d e r h o u d s a r m    I n n o v a t i e f