Floortje Ecosystem
Esweg 19A
7688 RA Daarle

Producten -> Bloembakken

Onze plantenbakken zijn onderhoudsvriendelijk. Het is niet nodig ze met milieubelastende producten te behandelen. De bakken worden niet beïnvloed door het substraat waarin uw planten weelderig groeien. De typische eigenschappen van de gebruikte kunststoffen resulteren in een zeer hoge weerbestendigheid. De bloemen en planten fleuren het straatbeeld of uw tuin mooi op. Om de zichtbaarheid te verhogen is het mogelijk de bloembakken te voorzien van reflectoren of een kleurcoating met reflecterende glasparels.

Serie Quercus

De bloembakken uit de serie 'Quercus' bestaan uit planken voorzien van uitsparingen en 2 boringen. De elementen worden bevestigd door draadstangen en afgewerkt met kunststof kappen. Als bodem kan er gekozen worden uit 3 modellen, namelijk een vlakke bodem, een noppenbodem en een bodem met onderleg balken. De bloembakken met noppenbodem of onderleg balken kunnen opgetild worden door een heftruck.

De bloembakken zijn er in allerlei verschillende maten verkrijgbaar, zie hiervoor de productcatalogus.

Serie Aesculus

De bloembakken uit de serie 'Aesculus' zijn te verkrijgen in 3 modellen te weten:

Om het transporteren te vergemakkelijken zijn bakken te verkrijgen met een noppenbodem of onderleg balken. Een vlakke bodem behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De bloembakken zijn er in allerlei verschillende maten verkrijgbaar, zie hiervoor de productcatalogus.

Serie Pyrus

De bloembakken uit de serie 'Pyrus' zijn opgebouwd uit holle profielen met hoekbalken waarin de profielen geschoven kunnen worden. Dankzij de tweezijdig of driezijdig gegroefde hoekbalken is het mogelijk een zeer gevarieerd aanbod bloembakken te ontwerpen.

Deze serie wordt steeds op maat van de klant gemaakt met betrekking tot de lengte, breedte en de vorm van de bloembak. In de hoogte is men beperkt tot de standaardafmetingen (22 cm., 44 cm., 66 cm., …)

Bloembakken in L vorm, U vorm, smal, breed, vierkant of rechthoekig: wij doen ons best om u dat te leveren wat u wenst.

Ook deze bloembakken zijn weer te leveren met een vlakke bodem, noppenbodem of onderlegbalken. De bloembakken zijn er in allerlei verschillende maten verkrijgbaar, zie hiervoor de productcatalogus.

Wandafscheiding

Naast deze reguliere types bloembakken is er een ook bloembak verkrijgbaar in type 'Wandafscheiding'. Dit model leent zich er zeer goed voor om een kale muur op te fleuren, of om een bloemrijke afscheiding te creëren.

D u u r z a a m    O n d e r h o u d s a r m    I n n o v a t i e f