Floortje Ecosystem
Esweg 19A
7688 RA Daarle

Compostbak / compostbakken

Te gebruiken

Onze bakken zijn zeer geschikt voor iedere tuin, groot en klein. Door hun nette uiterlijk zijn ze overal goed in te passen, niet in de laatste plaats in volkstuinen van groenliefhebbers. Ook kunnen ze zeer goed toegepast worden op schoolterreinen. Naast alle genoemde voordelen hebben ze hier ook nog een educatieve functie. Wanneer gemeenten met onze bakken gaan werken en ze bij de burger weet aan te bieden, kunnen ze hun kosten voor het legen van groene containers tot een minimum beperken, dus ook hier kostenbesparend!

Module 100/100 - 100/120

Dit is de topper op de markt voor de thuiscomposteerder. Het is de eerste modulaire én uitbreidbare compostbak op de markt. U kunt compartimenten (100 x 100 cm, of 100 x 120 cm) bijbouwen zoveel u wilt. De bak kan een tuin van 200 m2 en het groente-, fruit- en tuinafval (GFT-afval) makkelijk aan. Tevens is deze bak voorzien van wegneembare planken aan de voorzijde. Op deze manier kunt u gemakkelijk bij de onderste lagen van uw compost. Welke na composeren direct te gebruiken zijn in de tuin. Ook deze bak kan optioneel voorzien worden van een modulair dakje.

Bekijk voor meer informatie onze productcatalogus.

Gemeentelijke bijdrage

Veel gemeenten in Nederland stimuleren het hergebruik van afvalproducten middels composteren. Op vertoon van de aankooprekening van een compostbak wordt aan de inwoners een bijdrage gegeven bijv. middels korting op afvalheffi ngen, of andere gemeentelijke diensten, via de balie van het gemeentehuis. Composteren bespaart gemeenten met grote buitengebieden niet alleen veel werk en kosten, ook de burger raakt steeds meer betrokken!

D u u r z a a m    O n d e r h o u d s a r m    I n n o v a t i e f